Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Genomineerden Rachel Carson Afstudeerprijs 2022

Genomineerden Rachel Carson Afstudeerprijs 2022

Presentaties duurzaamste scripties van Nederland

Benieuwd naar de duurzaamste scripties in het HBO en het WO? Kom luisteren naar de presentaties van de genomineerden voor de negentiende editie van de Rachel Carson Afstudeerprijs!

*Let op deze sessie is op locatie in Utrecht. Inschrijven kan alleen via VVM .  NIET via Groene Peper.

Op woensdagavond 18 mei presenteren de genomineerden van de Rachel Carson Afstudeerprijs tijdens een feestelijke bijeenkomst hun onderzoek. De VVM, hét netwerk van milieuprofessionals, wil met de prijs grotere bekendheid geven aan de onderzoeken die studenten op het gebied van milieu en duurzaamheid uitvoeren.

Fotograaf Humberto Segura

Presentaties én gesprek met professionals
De genomineerden krijgen niet alleen de kans hun werk in vijf minuten te presenteren. Onder leiding van VVM-directeur Rachel Heijne gaan zij vervolgens ieder nog vijf minuten in gesprek met een VVM-lid dat werkzaam is op het terrein waarover de scriptie gaat; de zogenaamde referent. Daarna is er nog ruimte voor één of twee vragen van toehoorders.

Feestelijke prijsuitreiking 20 mei
De officiële prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 20 mei om 11:15 uur tijdens het slotprogramma van Groene Peper. Daar maken we wereldkundig wie de beste scriptie schreef in de categorieën HBO en WO.

 

De namen van de genomineerden volgen eind maart/ begin april zodra het oordeel van de voorselectiecommissies over de ingezonden scripties bekend is.

 

Meer informatie en aanmelden

Wanneer: woensdag 18 mei

Hoe laat: 17:30 inloop, 18:00-19:30 presentaties, 19:30-20:30 borrel

Waar: Het kantoor van VVM bij UCo, 2de Daalsedijk 6a, 3551 EJ in Utrecht (op een kwartier lopen van Utrecht CS)

Kosten: geen

Aanmelden: via VVM

Meer informatie via de website van VVM 

De organisatie van deze avond is in handen van de VVM. De VVM reikt de Rachel Carson Afstudeerprijs dit jaar voor de negentiende keer uit. VVM is het netwerk van milieuprofessionals waar ruim 1400 duurzame denkers en doeners bij aangesloten zijn.  Kijk voor meer informatie op www.vvm.info.