Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

Image Alt

Over ons

Over Groene Peper .

Benieuwd naar wie Groene Peper mogelijk maakt? We werken in een team van 9 professionals met ieder hun eigen expertise binnen het onderwijs en duurzaamheid.

Breid je netwerk uit

Ontmoet mensen uit verschillende disciplines maar die één ding gemeen hebben: duurzaamheid als vertrekpunt.

Meld je gratis aan

Deelname aan Groene Peper is gratis. Groene Peper vindt online plaats van dinsdag 17 t/m donderdag 19 mei 2022 en op vrijdag 20 mei 2022 is er een live event bij de Hogeschool van Amsterdam waarbij o.a. de Sustainabul live wordt uitgereikt.

Voor deelnemers .

De Groene Peper webinars zijn een must do voor iedereen die zich focust op duurzaamheid binnen het onderwijs.

Denk aan facilitair managers, IT-coordinatoren, hoogleraren en studenten. Iedereen die geïnteresseerd is in hoe onderwijs en alles wat daarbij komt kijken nu en in de toekomst vorm gegeven moet worden is welkom!

Waarom Groene Peper? .

Pittige toekomst

De energietransitie, voedseltransitie, transporttransitie, kortom iedere transitie voor een duurzamere wereld heeft kennis en kunde nodig. En hoe creëer je die? Juist, door studenten in het mbo, hbo en wo goed op te leiden. Onderwijs dus. Het belang van duurzaamheid als vertrekpunt voor techneuten, bouwvakkers, beleidsmakers, IT'ers en eigenlijk voor alle vakken is essentieel, willen wij als maatschappij die transities gaan realiseren.

Blijf op de hoogte

Pittig nieuws .

Toen het event nog NDDHO heette

Terugblik 2019 .

Op 25 mei 2019 was de allerlaaste Nationale Dag voor de Duurzaamheid oftewel NDDHO. In 2020 is NDDHO Groene Peper. Ben je benieuwd hoe NDDHO was? Bekijk dan de foto's en de after movie van NDDHO19.