Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Nieuws   /  Registratie is nu open!

Registratie is nu open!

 

Een bomvol programma met tot nu toe maar liefst online 19 sessies! En dit worden er waarschijnlijk nog meer. Houd dus vooral de website en socials in de gaten voor updates! 

De plekken zijn beperkt voor sommige sessies, dus meld je nu aan en reserveer jouw online plek op 17, 18, 19 of 20 mei! Connect for green impact

Alle sessies zijn ONLINE. De sessies op vrijdag 20 mei zijn live te volgen vanuit Hogeschool van Amsterdam, omdat zij host zijn van Groene Peper 2022.

Waarom wil jij ook deelnemen aan Groene Peper? 

  • Inspirerende en praktische sessies over het thema: Een Duurzame Stad voor Iedereen. Binnen het thema zijn verschillende aandachtsgebieden zoals energie & klimaat, biodiversiteit, circulaire economie en de rol van digitalisering. 
  • Keynotespreker Reint Jan Renes, gedragswetenschapper en lector Psychologie voor een Duurzame Stad 
  • De Awardshow: dit jaar worden tijdens Groene Peper twee awards uitgereikt. De SustainaBul en de Rachel Carlson Afstudeerprijs. 
  • Paneldiscussie met Aniek Moonen, voorzitter Jonge Klimaat Beweging, Dennis Jansen, VN jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling en Lieke Geene, projectcoördinator Circular Skills bij Studenten voor Morgen.
  • Interessante use cases vanuit het mbo, hbo en wo ter inspiratie voor je curriculum 
  • Connect for green impact: leer andere mensen kennen die zich bezighouden met duurzaamheid in het onderwijs

Deelname aan Groene Peper is kosteloos. Handig om te weten: Voor de online sessies wordt gebruik gemaakt van Microsoft Teams.

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.