Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Lieke Geene

Lieke Geene

Lieke Geene is studente Future Planet Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar scriptie over het maatschappelijke belang van klimaat-rechtspraak kwam zij vorig jaar in aanraking met Urgenda. Hier heeft zij sindsdien verschillende functies binnen de organisatie vervult. Van het co-organiseren van The Climate Miles naar Schotland met als doel de COP26 in Glasgow te bereiken, naar haar huidige functie in het Meer Bomen Nu project (waarin het doel is om 1 miljoen bomen te planten).

Naast haar werkzaamheden bij Urgenda zet ze zich in als Community Builder in Amsterdam om bewoners (studenten, statushouders en jong werkenden) aan elkaar te verbinden door middel van leuke activiteiten, om zo elkaar te helpen met het vinden van een plekje binnen de maatschappij.

Ten slotte is Lieke op het moment Project coördinator Circular Skills bij Studenten voor Morgen. Binnen dit project heeft zij één doel: het vertegenwoordigen van de mening van studenten (mbo/hbo/wo) over hun huidig onderwijs & opleiding. Hier vertelt ze tijdens de Groene Peper graag meer over. 

All Sessions By Lieke Geene

Paneldiscussie: De visie van jongeren op het onderwijs van morgen
20 mei 2022 13:30 - 14:15