Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Nieuws   /  Call for Proposals: draag bij aan het programma van Groene Peper 2022
Groene Peper call for proposals

Call for Proposals: draag bij aan het programma van Groene Peper 2022

Ook in 2022 gaan we weer door met het grootste evenement over duurzaamheid voor het onderwijs van de toekomst. Groene Peper vindt plaats op dinsdag 17, woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2022 en staat in het teken van het thema SGG 11: duurzame steden en gemeenschappen. Daarnaast staan ook de energietransitie, voedseltransitie en digitalisering op het programma. Op dinsdag t/m donderdag zijn er online sessies en op vrijdag 20 mei worden er weer verschillende awards en prijzen zoals de Sustainabul op locatie uitgereikt. De locatie en host van 2022 is: Hogeschool van Amsterdam.

Kennisdeling

We horen regelmatig dat mensen niet weten wat er gebeurt binnen andere onderwijsinstellingen op gebied van duurzaamheid. Terwijl kennisdeling juist zo belangrijk is om verder te komen in alle transities! Tijdens Groene Peper 2022 zijn er daarom verschillende mogelijkheden om jouw duurzame project, rapport of andere initiatieven gerelateerd aan het onderwijs te delen met anderen. 

Heb jij kennis of een project, onderzoek of initiatief dat bijdraagt aan de energietransitie, voedseltransitie, digitalisering en/of binnen het thema duurzame steden en gemeenschappen past, dan verwelkomen we je graag om je kennis of ervaring te delen tijdens Groene Peper!  

Het programma is nog volop in ontwikkeling, maar denk bijvoorbeeld aan een online workshop, seminar, podcast, video, presentatie, of wellicht een andere interactieve manier. We staan open voor jouw ideeën. Doe dus vooral een voorstel dat past bij wat jij wilt vertellen. 

Hoe kun je meedoen?

Vul het formulier in. Hierin vragen we o.a. naar wat je van plan bent te doen, de titel, korte omschrijving, de namen van de (beoogde) sprekers, de presentatievorm (workshop, podcast, video etc.)  en je voorkeursdata. Doet dit vóór 27 november. De programmacommissie zal uit alle inzendingen een selectie maken die het beste aansluit bij het beoogde programma. Uiterlijk begin december hoor je of je geselecteerd bent. Indien je wordt geselecteerd zal de eventmanager contact met je opnemen.

Handig om te weten:

  • Richtlijn voor online sessies: 1 uur 
  • We werken online in Webex (ander platform is bespreekbaar)
  • Onderwerp valt binnen de energie, voedsel of digitale transitie en/of thema’s binnen SDG 11

Voor wie is Groene Peper?


Groene Peper is voor o.a. studenten, facilitair managers, IT-coördinatoren, hoogleraren en docenten. Iedereen die geïnteresseerd is in hoe onderwijs en alles wat daarbij komt kijken vormgegeven moet worden. Nu én in de toekomst.

Wil je meedoen, maar heb je nog een vraag? Stuur dan een mail naar groenepeper@surf.nl 

Pittige groet,

Groene Peper
Programmacommissie

Fotocredits: Humberto Segura

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.