Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Nieuws   /  Thema Groene Peper 2024

Thema Groene Peper 2024

Inside Out! No transition without transformation
Geen verandering zonder innerlijke verandering

In 2015 gaven de Sustainable Development Goals ons een alomvattend plan voor een duurzame wereld in 2030. Dit plan is onderverdeeld in verschillende transities. Hierdoor zouden we moeten weten wat we moeten doen. Helaas blijkt tot nu toe de vooruitgang teleurstellend.

Er is een groeiend besef dat we het innerlijke vermogen missen om met onze steeds complexer wordende omgeving en uitdagingen om te gaan. Gelukkig laat onderzoek zien dat de innerlijke vermogens die we nu allemaal nodig hebben, kunnen ontwikkelen. Zo bieden de Inner Development Goals (IDG’s) een helder overzicht van benodigde kwaliteiten. Als we als mens werken aan deze persoonlijke verandering en belangrijke vaardigheden aanleren, zijn we in staat om sneller en beter te handelen in het belang van een duurzamere wereld.

En wat is de beste plek om met deze innerlijke ontwikkeling te starten? Juist het onderwijs! Het thema van Groene Peper 2024 is daarom Inside Out. No transition without transformation!

Groene Peper 2024 vindt plaats op vrijdag 24 mei bij Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Comments
  • Ahmet Akseki
    6 maanden ago

    Wat leuk dat de groene peper weer wordt georganiseerd en op hogeschool Windesheim. Was ooit geweest in de Schouwburg Odeon aan de Blijmarkt in het centrum.

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.