Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Nieuws   /  Oproep voor indienen van voorstellen voor workshops

Oproep voor indienen van voorstellen voor workshops


For English speaking: read the call for proposals here

.

Naast het thema Inside Out, richt Groene Peper zich jaar weer op de ’digitaliserings-, voedsel-, circulaire en energietransitie. En dit jaar met een aanvullend perspectief: Welke transformatie in ons als individu en collectief is nodig om de transities te realiseren? Met andere woorden: welke krachten en talenten leven al in ons en vragen om ontwikkeling om  de nodige verandering in de wereld te kunnen maken? Heb jij een project, onderzoek of andere initiatief dat hier goed bij past? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor Groene Peper 2024 zijn we namelijk op zoek naar interactieve workshops rondom bovenstaande thema’s en onderwerpen.

In jouw workshop zien we graag hoe jouw onderwerp bijdraagt aan de SDG’s en welke rol de Inner Development Goals (kunnen) spelen om het succes te vergroten. 

IDG Nederland – Overzicht van de IDG activiteiten in Nederland


Daarnaast hebben we de volgende wensen voor het programma:

  • Studentenbetrokkenheid: studenten hebben een zichtbare rol in de organisatie en begeleiding van de workshop
  • De workshops zijn interactief: Wat je leert, wilt overbrengen wordt door de deelnemers direct in de workshop toegepast, omgezet in creatie, ideeën, etc.
  • De Inner Development Goals: in de workshops wordt een link gelegd met de innerlijke vaardigheden die nodig zijn om de transitie die onderwerp is van de workshop te bereiken.
  • Studententrack: We wensen een trackt te organiseren voor studenten in beleidsrollen, zoals deelraden en medezeggenschapsraden. Hoe kunnen zij meer impact maken? Heb je hier aanbod voor, laat het weten.

Handig om te weten:

  • Richtlijn voor sessies: 45-50 minuten (inclusief introductie, Q&A)
  • Engelstalige voorstellen zijn welkom
  • Op locatie Hogeschool Windesheim in Zwolle
  • Jouw voorstel valt binnen de energie, voedsel, circulaire of digitale transitie, en/of binnen het hoofdthema Inside Out
  • Groene Peper richt zich op onderwijspersoneel, studenten, facilitair managers, docenten. Maar ook beleidsmedewerkers, bedrijven en anderen die geïnteresseerd zijn in hoe onderwijs en alles wat daarbij komt kijken vormgegeven moet worden zijn welkom.

Dien jouw proposal in uiterlijk 20 januari ! Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan groenepeper@surf.nl. Je hoort begin begin februari of je geselecteerd bent

Dien jouw voorstel in: .

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.