Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Nieuws   /  Keynote Groene Peper 2024 bekend! 

Keynote Groene Peper 2024 bekend! 

Groene Peper kondigt met trots Kees Klomp aan als keynotespreker voor onze 2024 editie bij Hogeschool Windesheim. Als Programmamanager AGENCY! bij Hogeschool Windesheim brengt Klomp een diepgaande expertise in de Betekeniseconomie, een existentiële benadering van economie.

Voormalig lector Betekeniseconomie bij Hogeschool Rotterdam, heeft Klomp intensief onderzoek verricht naar mogelijke systeemveranderingen in de economie. Zijn bijdragen zijn vastgelegd in meerdere boeken, waaronder het gerenommeerde “Handboek Betekenisvol Ondernemen.” Als programmamanager streeft Klomp naar het intrinsiek motiveren van studenten voor maatschappelijke vraagstukken.

Groene Peper, als het enige duurzaamheidsevenement voor het hele vervolgonderwijs in Nederland, biedt een platform voor reflectie en kennisdeling. Kees Klomp zal zijn inzichten delen over de Betekeniseconomie en de impact ervan op de toekomst van het onderwijs. De focus ligt op het stimuleren van studenten om niet alleen te leren over duurzaamheid, maar ook actief bij te dragen aan positieve veranderingen in de samenleving. 

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.