Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Nieuws   /  Pittig nieuwtje: NDDHO wordt Groene Peper
Groene Peper in Velp

Pittig nieuwtje: NDDHO wordt Groene Peper

ND H wat, NDDHO? Afgelopen jaren hoorden we regelmatig in de wandelgangen: “ndd-ho hoe?” De afkorting van Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs was een kleine tongbreker voor mensen die voor het eerst in aanraking kwamen met het event. Na aantal keer oefenen rolde het daarna redelijk vlot uit de mond, maar echt toegankelijk was het niet. Een aantal keer dachten we al dat het misschien beter was om de naam aan te passen, maar afgezien van dat het wat lastige afkorting had, was de noodzaak om het aan te passen niet heel hoog.

Meer dan alleen hoger onderwijs

Totdat vorig jaar de rol van mbo binnen de programmering groter werd. Het onderwerp duurzaamheid, zo breed als het is, stopt niet bij het hoger onderwijs. Facilitair managers, ICT-coördinatoren, studenten, hoogleraren, eigenlijk iedereen die verbonden is aan een onderwijsinstelling in het vervolgonderwijs kan veel van elkaar leren. Met de NDDHO willen wij dit faciliteren voor universiteiten, hbo én het mbo. Alleen, het wringt met het woord: hoger onderwijs.

Daarom is het tijd voor wat anders. Duurzaamheid is een leuk, groen en pittig onderwerp.

En daar hoort een prikkelende naam bij dus vanaf nu heet NDDHO:

GROENE PEPER
Hét duurzaamheidsevent voor het onderwijs van de toekomst

Uit te spreken door iedereen en voor alle lagen van het onderwijs mét een vleugje pit! Connect for green impact.
De opzet van Groene Peper blijft hetzelfde als NDDHO. Al zullen we iedere editie toespitsen op de locatie zodat ieder event zijn eigen gezicht heeft.
De eerste Groene Peper vindt plaats bij Van Hall Larenstein in Velp op vrijdag 29 mei 2020. Zet je de datum alvast in je agenda? We zien je graag!