Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Nieuws   /  Groene Peper was een succes!
Groene Peper Webinars

Groene Peper was een succes!

Terugblik Groene Peper 

Wat een ongelofelijke mooie week met zoveel inspirerende webinars en Hogeschool Van Hall Larenstein als winnaar van de SustainaBul! Met bijna 1000 inschrijvingen kunnen we met recht zeggen dat deze online editie van Groene Peper een succes was! Groene Peper was on fire!

Tip: Nog benieuwd naar het volledige rapport voor de SustainaBul? Op de website van Studenten voor morgen vind je het benchmarkrapport. Ook vind je daar nog een overzicht van alle Best Practises.

Bedankt!

We willen graag iedereen bedanken die heeft meegewerkt om de webinars mogelijk te maken. Alle sprekers, leden en collega’s van de programmacommissieleden, de chatmoderators, onze technische helden en de deelnemers met hun scherpe vragen.

Nabrandertje 

 Wil je graag de opnames zien? Deze komen in de loop van volgende week online. Houd dus de website en onze socials in de gaten. Veel kijkplezier alvast!

Volgende Groene Peper

De volgende Groene Peper is op vrijdag 28 mei 2021.
 
Mocht je ideeën hebben over onderwerpen voor volgend jaar, stuur deze dan naar groenepeper@surfsara.nl Dan nemen we ze mee bij ons allereerste overleg voor Groene Peper 2021.
 
Pittige Groet,
Het Groene Peper Team