Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Nieuws   /  Save the dates: Groene Peper ook in 2021 online
Groene Peper 2021

Save the dates: Groene Peper ook in 2021 online

Na het succes van vorig jaar besluit de programmacommissie om het hele programma van de Groene Peper ook in 2021 online plaats te laten vinden. Reserveer alvast de volgende dagen in je agenda: dinsdag 25 mei, woensdag 26 mei, donderdag 27 mei en vrijdag 28 mei 2021.

Nieuwe host Helicon

Met trots presenteren wij daarnaast de host van 2021: Helicon MBO Tilburg waarin veel aandacht is voor duurzaamheid binnen het onderwijsaanbod. Zo kunnen studenten opleiding volgen tot Adviseur duurzame leefomgeving en zijn er verschillende specialisaties om binnen die opleiding te verdiepen. 

‘Leren met LEF, dat is wat de leerlingen van Helicon MBO Tilburg doen. Dagelijks zijn ze projectmatig bezig met de thema’s van de toekomst en specialiseren ze zich op gebied van Vrije tijd, Water en energie, Stad en wijk, Biobased economie of Lifestyle’

Helicon MBO Tilburg biedt een uitstekende opstap naar het hbo, maar bereidt studenten ook voor op de arbeidsmarkt door middel van stages en door intensief contact met het bedrijfsleven.‘ Aldus Leonie Heijkants-  directeur Helicon MBO Tilburg.

Programma Groene Peper 2021

Momenteel is de programmacommissie bezig met het samenstellen van het programma. Houd onze socials in de gaten en benieuwd naar vorig jaar? Bekijk alle Groene Peper opnames van 2020