Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Britt Dragstra

Britt Dragstra

Britt is sinds 2021 junior projectleider bij het Instituut voor Natuureducatie. Tijdens de bachelor Internationale Ontwikkelingsstudies in Wageningen groeide haar interesse in duurzaamheid. Naast het studeren is ze dan ook 3,5 jaar actief geweest als duurzaamheidsadviseur en bestuurslid bij studentenorganisatie AGREEn, organiseerde ze een festival over plastic voor Greenpeace en was ze medeoprichter van Klimaatapp Greener.

 

Alvorens ze de master Environment & Society in Nijmegen startte, nam ze een tussenjaar om voorzitter te zijn van Studenten voor Morgen. Tijdens de master liep Britt stage bij de Fruitmotor om voor haar thesis onderzoek te doen naar natuurinclusieve fruitteelt in de Betuwe. Ook was ze penningmeester en vrijwilligerscoördinator voor een benefietfestival voor de bescherming van het regenwoud en volgde ze het Groene Traineeship om de rivier de Maas in de wet te krijgen. Na het traineeship bleef ze betrokken bij IVN voor de organisatie van de Ramp- en Maas Cleanup, waarna ze in het najaar officieel tot het team van IVN regio Zuid toetrad.

 

Naast haar werk aan een breed scala van projecten bij IVN zet Britt zich in haar vrije tijd en als ZZP’er in voor (klimaat)rechtvaardigheid, burgerparticipatie en vergroening van wijken.

All Sessions By Britt Dragstra

Tuiny- en Tiny Forests & Voedselbossen voor klimaatadaptieve steden
18 mei 2022 14:00-14:45