Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Geke Rosier
Geke Rosier

Geke Rosier

Geke Rosier is oprichter van RightBrains: het online platform dat hoogopgeleide vrouwen een omgeving biedt voor inspiratie, kennis-, en carrièreontwikkeling in digitale technologie. Dit wordt gefaciliteerd door een Match & Mentor applicatie. De professionals worden met elkaar gematcht op basis van kennis, ervaring, achtergrond en interesses.

Geke is sinds 2004 ondernemer en marketeer geïnspireerd door de snelle veranderingen in digitale technologie. Haar eerste baan in dit werkveld was bij Microsoft in 1995. Sinds 2010 ontwikkelt zij initiatieven die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de instroom en doorstroom van het aantal vrouwen in digitale technologie.

In 2013 was Geke één van de finalisten van het European Digital Woman of the Year™ Award, en in 2017 werd haar opleiding Digital Leadership Programme uitgeroepen als ‘best practice SCALE conference on ‘High-Tech and Leadership Skills for Europe’. Zij is bedenker en coauteur van het boek Ronde vormen in IT (2011), coauteur van het magazine I Lof IT (2015) en auteur van de RightBrains Career Guide (2017). Geke heeft een BBA van Nyenrode Business University en MBA van Thunderbird, School of Global Management.

 

All Sessions By Geke Rosier

Educatie als pijler voor inclusiviteit in de digitale sector
27 mei 2021 11:00-11:45
Online