Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Jan Jeronimus

Jan Jeronimus

Jan Jeronimus is een generalistische communicatieprofessional met ervaring in verschillende rollen: als consultant, sparringpartner, projectmanager en facilitator. Sinds 2015 werkt hij op het International Office van Yuverta, vorig schooljaar uitgeroepen tot de duurzaamste mbo van Nederland.

Als programmamanager internationalisering stuurt hij diverse projecten, projectleiders en projectteams aan, en zorgt voor de samenwerking en samenhang tussen de projectteams en resultaten.

 

Daarnaast levert hij een bijdrage aan de ontwikkeling van internationalisering binnen het (v)mbo en een leven lang leren bij Yuverta en zorgt ervoor dat deze initiatieven voor de lange termijn behouden blijven, zowel organisatorisch als financieel.

 

Jan is tevens projectleider en coördinator van het European Platform for Urban Greening. Dit is één van de zeven Platforms of Centres of Vocational Excellence (CoVE) die de Europese Commissie in 2020 selecteerde uit 55 aanvragen. Hierin werken partners uit zes verschillende landen samen aan een skills ecosystem voor stedelijke vergroening, en het versterken van de vaardigheden die nodig zijn om klimaatadaptatie, biodiversiteit en welzijn in de stedelijke leefomgeving aan te pakken.

 

Om internationalisering van het groene onderwijs binnen en buiten de EU verder te ondersteunen, vertegenwoordigt hij Yuverta in netwerken zoals Europea International, The Dutch Alliance (TDA), en Network of Networks.

All Sessions By Jan Jeronimus

A different way of teaching for sustainable solutions in the community
18 mei 2022 13:00-13:45