Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Jennifer Drouin

Jennifer Drouin

Jennifer heeft 8 jaar internationale werkervaring opgedaan in zowel Frankrijk, Australië, België, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Panama en Nederland. Ze heeft een academische achtergrond in Internationale Betrekkingen en Communicatiewetenschappen. De afgelopen 4 jaar heeft ze expertise opgebouwd in bewegingsopbouw (community building) en ingezet voor netwerken zoals Youth on the Move (Europese Commissie), Rooftop Revolution, Knowledge Mile en Campus Amsterdam.

 

In 2020 kwam een kantelpunt voor Jennifer: COVID19, het nieuwe IPCC rapport, verdere opwarming van de aarde, afbraak van biodiversiteit, groeiende ongelijkheid, verzwakkende democratieën. Een manier om om te gaan met deze sombere feiten was het lezen van het hoopgevende boek ‘Doughnut Economics’ en het faciliteren en coördineren van verander netwerken.
Kort voor de pandemie heeft ze samen met een aantal spelers binnen de HvA, Pakhuis de Zwijger, Circle Economy en een andere stakeholders de Amsterdam Donut Coalitie mede-opgezet met als doel om alle donut doeners en denkers uit de regio met elkaar te verbinden, hun initiatieven zichtbaar te maken, samenwerken om de donut in de praktijk te brengen, en kennis uit te wisselen met donut steden wereldwijd om uiteindelijk de regio Amsterdam ‘in de donut’ te helpen. Voor haar is dit werk een bron van hoop.