Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Maarten Hogenstijn

Maarten Hogenstijn

Dr. Maarten Hogenstijn is senior onderzoeker sociaal ondernemerschap en werkt sinds de start in 2015 voor het Lab Social Entrepreneurship van de Hogeschool van Amsterdam. Hij doet verschillende onderzoeksprojecten rond duurzaamheid en sociaal ondernemerschap in Nederland.

Hogenstijn is de auteur van een (open access) handboek over sociaal ondernemerschap gericht op docenten en studenten, kerngroeplid van het landelijke Kennisnetwerk Sociaal Ondernemerschap Nederland, lid van de Review Board van de landelijke  ‘Code Sociale Ondernemingen’ en coördinator van het minorprogramma Entrepreneurship for Society. In zijn onderzoeksprojecten staan kwalitatieve en praktijkgerichte onderzoeksmethodieken zoals leernetwerken en fieldlabs centraal.

Sinds november 2021 is Hogenstijn projectleider voor het opstellen van een Voluntary Local Review rond de Sustainable Development Goals (SDG’s) voor de gemeente Amsterdam. In dit rapport staat op een rij hoe Amsterdam er voorstaat bij het bereiken van de SDG’s.

 

All Sessions By Maarten Hogenstijn

De SDG's: hoe staat jouw stad ervoor?
17 mei 2022 11:00 – 11:45