Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Sandra van der Wielen

Sandra van der Wielen

Sandra van der Wielen is vakdocent op de docentenopleiding Aeres Hogeschool Wageningen (AHW). AHW staat voor Leerkracht en leidt studenten op tot docent in het beroepsonderwijs (VMBO en MBO) of kennismanager in het bedrijfsleven. Sandra werkt vooral binnen de opleiding voor de groene sector met soms een uitstapje naar modules die te maken hebben met duurzaamheid binnen andere opleidingen (Docent D&P of Consumptieve Techniek). Binnen de groene opleiding is ze verantwoordelijk voor de studie en studenten Natuur en Communicatie en coördineert en geeft ze het ecologie en biologie onderwijs aan alle vol en deeltijd studenten.

 

Naast het lesgeven en ontwikkelen van onderwijs houdt Sandra zich ook bezig met internationale projecten en het inbedden van internationalisering in de opleiding en het curriculum. Ook het stimuleren en begeleiden van studenten die naar het buitenland gaan hoort daarbij.

Eén dag in de week besteedt zij aan het onderzoek doen naar (lesgeven over) biomimicry samen met de lector biomimicry op AHW. Als bioloog werkt ze hier samen met de lector, die techneut is aan het stimuleren van kenniscreatie en kennisdeling op gebied van het toepassen van biomimicry in projecten en in het onderwijs.

All Sessions By Sandra van der Wielen

A different way of teaching for sustainable solutions in the community
18 mei 2022 13:00-13:45