Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

  /  Thijs Haverkamp
Thijs Haverkamp

Thijs Haverkamp

Vanuit zijn opvoeding en zijn middelbare school in Wageningen kreeg Thijs Haverkamp al veel mee over duurzame ontwikkeling. Na zijn bachelor Future Planet Studies en Master Bestuur en Beleid aan de UvA ging hij binnen de beweging 02025 aan de slag met schone energie-initiatieven in Amsterdam. Samen met zijn collega’s zette hij een community op rond het thema ‘schone energie in Amsterdam’.

 

Na een aantal jaar kon hij de roep van het onderwijs niet weerstaan en zette hij de stap naar de Hogeschool van Amsterdam. Hier begon hij als Community Manager bij GO HvA, de plek waar iedereen zich inzet voor een duurzame en inclusieve hogeschool. Hier bouwt hij een community rondom duurzame ontwikkeling en zorgt hij ervoor dat de mensen hierin elkaar weten te vinden en hun ideeën kunnen verwezenlijken. Daarnaast is Thijs docent bij de minor ondernemerschap. Hier leert hij studenten de Sustainable Development Goals te gebruiken om hun bedrijfsproces te versterken.

 

Thijs is er van overtuigd dat duurzame ontwikkeling tot stand komt door status, mandaat en middelen te geven aan mensen die verandering in een organisatie (of buurt, vriendengroep, voetbalclub, etc.) kunnen leiden. Hierdoor trek je de rest van een groep mee. Deze leiders in verandering kenmerken zich door een intrinsieke motivatie en de kracht om het vertrouwen van de omgeving te versterken en te respecteren.

Website

https://hva.nl